Lederudvikling

Sammen kan vi forbedre dine lederegenskaber

Vi gør dig til en bedre leder

Vil du gerne blive bedre til at varetage lederrollen? Står du af og til i dilemmaer, der kan gøre det svært at handle? Eller ønsker du at arbejde med at udvikle lederrollen til gavn for både den enkelte og virksomheden?

Uanset hvad udfordringen er, kan det være rart med en ekstern sparringspartner, som kan tilbyde nye perspektiver og inspirere til handling.

Organisationskonsulenterne arbejder både med individuel lederudvikling og forløb for lederteams. Uanset om der er tale om et individuelt forløb eller et teamforløb, aftaler vi fokus og varighed på baggrund af et uforpligtende, indledende møde, sådan at du eller I får det størst mulige udbytte.

Eksempler på ydelser indenfor lederudvikling:

Godt i gang på to timer

– er noget for dig/dit ledelsesteam, hvis du eller I står overfor en udfordring eller skal gennemføre en større organisationsudviklingsproces. Det kan være, at I gerne vil have lidt inspiration til at komme i gang eller få nye perspektiver, der kan sikre en vellykket proces. I får besøg af 1-2 konsulenter, som vil bidrage med deres erfaringer fra andre virksomheder og også kan udfordre jeres forestillinger om, hvordan I kan gribe det an.

Individuelle forløb

Individuelle forløb bestående af en række samtaler eventuelt kombineret med persontest. Samtalerne tilpasses der, hvor du er i din ledertilværelse og kan tage form af coaching, supervision eller rådgivning afhængig af dit behov.
Læs mere om fokus, form og se eksempler her:

Tilbud til enkelt personer – coaching/supervision/sparring

Lederteamudvikling

Du kan læse mere om hvad lederteamudvikling kan indeholde, hvordan vi arbejder og se eksempler herpå her:
Tilbud til ledelsesteams

Brug for råd omkring lederudvikling?

Vi kan begge bidrage med at udvikle dig som leder. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive en bedre leder

Kontakt Mads

Kontakt Annemette

20 43 44 90

mads@org-kons.dk

Mads’ LinkedIn

22 42 29 87

annemette@org-kons.dk

Annemettes LinkedIn