Konfliktløsning

Uenigheder på arbejdspladsen kan være gode!

Lær af de konflikter der opstår

En arbejdsplads uden uenigheder hører til sjældenhederne. Hver dag møder vi kolleger, samarbejdspartnere og kunder eller borgere, og nogle gange opstår der uenigheder og måske ligefrem konflikter. Der er energi og muligheder i konflikterne. De udspringer ofte af, at vi er engagerede i vores sag og vil det bedste. Rigtigt håndteret kan uenighederne føre til nye tiltag og positive forandringer i hverdagen.

Organisationskonsulenterne kan hjælpe jer med at håndtere uenigheder og konflikter. Det kan være i form af undervisning og træning i, hvordan man forstår og håndterer konflikter. Det kan også være, at jeres konflikt er blevet så dyb, at I har brug for os som ekstern konfliktmægler til at hjælpe dialogen i gang igen.

Eksempler på ydelser:

Konfliktmægling

Vi tilbyder at mægle mellem to eller flere parter, hvis konflikten er spidset til, eller dialogen er forstummet. Vi skaber en ramme, som sikrer, at I får talt om det, I er uenige om og hvad I hver især har behov for, hvis I fortsat skal kunne være i samarbejdet. Før vi trækker os tilbage sikrer vi, at I har lavet aftaler om næste skridt.

Håndtering af konflikter på arbejdspladsen

Sæt spot på basal konfliktforståelse og håndtering. I får enkle redskaber, der gør jer i stand til at vurdere og håndtere konflikter i de små relationer i dagligdagen. Tag gerne eksempler med fra jeres dagligdag, del ud af jeres egen erfaring, og bliv klogere på konflikter sammen med dine kolleger. Forløbet her indbefatter både undervisning og træning.

Håndtering af kontakt til kunder og/eller borgere

Hvordan håndterer du de vanskelige borgersager, så borgeren føler sig hørt og ordentligt behandlet? Lær hvordan du kan være imødekommende og forebygge klager uden, at du af den grund giver køb på afgørelsen.
Og få træning i hvordan du håndterer klager og utilfredse kunder. Forløbet her indbefatter både undervisning og træning.

Konflikter kan løses så de bliver en styrke. Kontakt os og hør mere.

Annemette og Mads coaching

Vi konsulterer begge med konfliktløsning. Kontakt os for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe jer med konflikter

Kontakt Annemette

22 42 29 87

annemette@org-kons.dk

Annemettes LinkedIn

Kontakt Mads

21 93 79 92

mads@org-kons.dk

Mads’ LinkedIn