Artikler

Psykodynamisk Organisationsteori

En brugsbog som kan hjælpe dig til at forstå hvad der foregår i grupper og mellem grupper på arbejdspladen.

En nyttig bog når man arbejder som psykolog, underviser og organisationskonsulent.
Bogen giver et fint overblik over de vigtigste begreber med tilhørende konkrete eksempler fra praksisfeltet.

Af og til er det svært at forstå, hvad der foregår lige for øjnene af en selv. Du kan ikke finde mening, du forstår det ikke, du savner sammenhæng, og du har et utal af spørgsmål til, hvad der kan være på spil.

Den psykodynamiske organisationsteori tilbyder begreber og værktøjer, som kan belyse, hvad der foregår, når du som leder eller medarbejder, undrer dig over, hvad der er på spil i organisationen. Noget foregår bevidst og synligt på overfladen, mens andet er usynligt og ubevidst under overfladen. Det kommer kun til syne gennem spørgsmål og undersøgelse.

I denne lille bog beskriver vi nogle af grundbegreberne i den psykodynamiske organisationsteori – i kort form. Vi har med en række eksempler ”krydret” teksterne, som bedre end mange ord illustrerer, hvad de enkelte begreber dækker over, og hvordan de kan anvendes konkret.

Den psykodynamiske organisationsteori rummer uendelige muligheder for at forstå sig selv i de sammenhænge, hvori man indgår. Men det kræver selvfølgelig, at man er indstillet på at stille spørgsmål og lytte til svarerne.

Kontakt os

Tøv endelig ikke med at tage kontakt. Ring eller skriv.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og det første indledende møde er altid gratis.