Bryd mønstret og forebyg stress

Stress påvirker arbejdsevnen og nedsætter produktiviteten – hvad kan I gøre?

Virksomme stressindsatser

Virksomme stressindsatser indebærer, at hver eneste ansat i virksomheden kender sin opgave i forhold til at opdage, forebygge og håndtere stress – og helt konkret begynder at gøre noget anderledes.

Bæredygtig stresshåndtering

Organisationskonsulenterne rådgiver (i samarbejde med stress-stop-nu.dk), hvordan I kan forbygge og håndtere stress.

Vi har designet en bæredygtig måde at håndtere stress på: Stress-Stop-planen med fokus på identifikation, forebyggelse og håndtering af stress på de forskellige organisatoriske niveauer.

Stress-Stop-Planen hjælper jer til at klargøre opgaver og ansvar på de forskellige organisatoriske niveauer. Indholdet tilpasses naturligvis jeres virksomhed på baggrund af et forudgående inspirations- og designmøde.

Kontakt Mads Krarup for at høre mere om hvad vi kan hjælpe jer med.

Bryd mønstret med 5 skridt

Det fortæller vores kunder

"Hej Mads Jeg synes du leverede et rigtig godt og relevant oplæg og en god proces med en fin afveksling mellem dine input og vores egen refleksion og drøftelse. Du har også en god personlig udstråling, så det var samtidig også hyggeligt, humoristisk og trygt for alle."
Ricki
HR-chef

Brug for råd til stresshåndtering?

Mads har stor erfaring i stresshåndtering. Kontakt ham og hør mere om, hvordan han kan hjælpe dig eller din organisation med stress.