Få støtte fra en erfaren HR chef på fleksible vilkår

Personaleledelse er helt centralt for, at virksomheden lykkes. Fleksibel og hurtig HR assistance giver bedre motivation, trivsel og rekruttering.

Personaleledelse er centralt for succes

Mange ledere i små og mellemstore virksomheder har ansvar for personaleledelsen. Ofte kniber det med tid til opgaven eller måske ligger interessen i den faglige og strategiske udvikling af virksomheden. Men enhver leder ved godt, at personaleledelse er helt centralt for, at virksomheden lykkes. I den situation vil det være en fordel for jer at trække én af os ind som ekstern HR chef.

Fordele ved ekstern HR-assistance

Opgaver vi kan hjælpe med at løse

Tag fat i mig og lad os finde en løsning, som passer jer

Jeg tager gerne et gratis og uforpligtende møde med jer, hvor vi kan tale om jeres behov og om hvad målet med et samarbejde skal være.

Ud fra inputtene udarbejder jeg et oplæg til vores samarbejde, som vi kan drøfte videre ud fra ligesom vi også kan aftale om det passer jer bedst med et fast månedligt timetal, et klippekort med f.eks. 30 timer eller en tidsbegrænset aftale.

Derfor passer jeg til jer

Jeg har tidligere arbejdet med HR og organisationsudvikling hos bl.a. kaastrup andersen, Silkeborg Kommune, Danske Bank og Velfac i roller som HR partner, HR chef og teamleder. Jeg har således både arbejdet i store organisationer med veltilrettelagte HR værktøjer og processer og prøvet at bygge en HR funktion op fra bunden af.

Jeg har en række uddannelser, kurser og certificeringer inden for området og glæder mig til at bruge min erfaring til gavn for jer.

Hør mere om ekstern HR assistance

Annemette er vores konsulent og ekspert i HR.

Kontakt hende og hør mere om hvordan hun kan hjælpe jeres team og organisation.