Er coaching det rigtige til min udfordring?

Coaching gør dig klogere på dig selv, dit potentiale og dine mål. En indsigt som giver dig handlekraft, ro og afklaring. Og sætter dig i stand til at skabe forandring.

Coaching til alle

Vi tilbyder coaching både til ledere, medarbejdere eller dig som privatperson.

Proces

Sådan foregår coaching

Et forløb sættes altid individuelt sammen, men vil altid starte med en telefonsamtale, hvor du fortæller lidt om grunden til, at du har kontaktet os og hvad du håber at få ud af det.

Coachingsamtalerne kan foregå hos os eller hos dig. Samtalen varer typisk 1-1½ time og du skal regne med 3-5 samtaler. Nogen gange finder du måske løsningen allerede ved første samtale, og så stopper vi dér.

Det kan også være, at dit behov i højere grad er kontinuerlig coaching over en længere periode. Så ses vi med aftalte mellemrum – f.eks. 2 måneder – og arbejder med netop det emne, der i øjeblikket optager dig mest.

Din fordel ved denne type af forløb er, at vi får kendskab til dig og din organisation og i højere grad kan hjælp med at få øje på mønstre i dig og organisationen, som ubevidst kan styre jer.

Et coachingforløb kan sættes sammen, så det passer præcist til dine ønsker. Giv os et ring, så finder vi ud af hvordan dit forløb skal være.

Coaching til ledere

Som leder er der mange opgaver på listen. Specielt i forhold til personaleledelse, som kan give anledning til mange tanker og overvejelser.

Det kan handle om:

 • Ønske om bedre samarbejde. Det være sig internt i lederteamet, i et medarbejderteam eller mellem to parter.
 • En konflikt som efterhånden har kostet for meget både energi og arbejdstid
 • Ledelse under forandring og udfordringer med at få medarbejderne med ombord
 • Hvilke rolle har jeg påtaget mig som leder og er det den mest optimale?
 • Prioritering af tid
 • Mental forberedelse af en vigtig samtale med enten en medarbejder eller kollega

 

Selvom man er leder med både uddannelse, teori og erfaring på plads, kan det stadig være svært at løse ovenstående problemstillinger selv. Der er ofte mange nuancer og hensyn, som skal tages i betragtning og kan drukne din handlekraft.

Vores oplevelse er, at det ofte er nok med ganske få coachingsamtaler før, at du som ledere kan gå ud og gøre det, du har fået øje på vil virke. Det skaber respekt og gode resultater.

Coaching til medarbejdere

Nogle gange i vores arbejdsliv oplever vi opgaver, situationer eller samarbejder, som kan være svære eller bare nye. I stedet for at gå i stå eller gå udenom opgaven er det ofte bedre at tage fat i en uvildig coach, som kan hjælpe med at finde vej i opgaven.

Det kan fx handle om:

 • For stort arbejdspres
 • Dårligt samarbejde
 • Manglende tro på egen evner
 • Ledelse opad – hvordan håndterer jeg min leder?
 • Jobafklaring

Coaching til privatpersoner

Ofte går vi med overvejelser, om vi gør det rigtige? Det kan handle om jobskifte, håndtering af arbejdslivet eller private emner.

Disse overvejelser kan være svære at dele med andre og her kan coaching være hjælpsom til refleksion og afklaring, Som privatperson er du velkommen til at tage fat i en af os og få hjælp til din udfordring.

Hvad vores kunder siger

Brug for mere info om coaching?

Både Mads og Annemette konsulterer om coaching. Kontakt os for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe jer.