Velfungerende arbejdspladser

Organisationskonsulenterne skaber velfungerende arbejdspladser i private virksomheder og offentlige organisationer ved at hjælpe ledere og medarbejdere med at skabe rammer, hvor man trives og kan fokusere på arbejdsopgaven. Det betyder i praksis, at vi yder hjælp til personaleopgaverne. Det kan fx være rekruttering, organisationsudvikling, lederudvikling, konfliktløsning, coaching, teamudvikling og outplacement.

Hjælpen tager udgangspunkt i dit behov

Der er ikke to udfordringer, der er ens. Derfor er vores ydelser heller ikke helt ens. Vi vil altid tage udgangspunkt i en snak med dig og bede dig fortælle, hvad udfordringen eller behovet er. Derudfra kan vi sammen tegne et billede af, hvad der kan gøres.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan hjælpe med:

Lederudvikling

Vi hjælper dig med at blive en bedre leder. Som ekstern sparringspartner hjælper vi dig med at udvikle dig i rollen som leder, så du kan udvikle virksomheden yderligere.

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling er at optimere virksomhedens processer, så indsatsen forbedres på tværs af hele virksomheden. Med andre ord – hverdagen bliver mere effektiv.

Stressrådgivning

Stress påvirker alle og derfor er det vigtigt at alle i virksomhedne forstår stress. Vi hjælper jer med at identificere stress, at håndtere stress og ikke mindst at forebygge det fremadrettet.

Rekruttering

Vi har mere end 20 års erfaring i at finde det rigtige match. Valget er selvfølgelig dit helt eget, men vi giver professionel dokumenteret data på hvem der er dit perfekte match.

Coaching

Coaching gør dig klogere på dig selv, dit potentiale og dine mål. En indsigt som giver dig handlekraft, ro og afklaring. Og sætter dig i stand til at skabe forandring. Vi tilbyder coaching både til ledere, medarbejdere eller dig som privatperson.

Ekstern HR chef

Personaleledelse er helt centralt for, at virksomheden lykkes. Få støtte fra en erfaren HR chef på fleksible vilkår. Du kan trække på hjælpen, når der er behov og har ingen udgifter, når alt igen kører.

Indsigt og udvikling

Din succes og trivsel bygger på din selvindsigt og viden om, hvem du arbejder bedst sammen med

Kontakt os

Tøv endelig ikke med at tage kontakt. Ring eller skriv.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og det første indledende møde er altid gratis.